У відповідності до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року №1236 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2»:
НАКАЗУЮ:
1. Продовжити в Українській академії друкарства дію карантину до 28 лютого 2021 року.
2. В період дії карантину дотримуватися усіх встановлених раніше заходів запобігання поширення на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої короновірусом SARS-CoV-2.
3. На період з 08 січня 2021 року до 25 січня 2021 року заборонити відвідування здобувачами освіти навчальних корпусів академії.
4. На період карантину керівникам структурних підрозділів академії забезпечити виконання покладених на них функцій та завдань із використанням, за можливості, гнучкого режиму роботи працівників, який може передбачати різний час початку та завершення роботи для різних категорій працівників.
5. Заліково-екзаменаційну сесію осіннього семестру 2020/2021 н.р. здобувачів освіти провести у дистанційному режимі у терміни, які передбачені графіком освітнього процесу.
6. Завідувачу канцелярії академії Мазур О. С. довести даний наказ до відома деканів факультетів, завідувачів кафедр та керівників структурних підрозділів академії.
7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Ректор Б. В. ДУРНЯК