Щороку, незадовго до того як зелені дерева зодягнуться у багряно-золоті відтінки, Львів завмирає у п’янкому очікуванні масштабної культурної події, яка скликає у місто літератури гостей із різних куточків світу. Форум видавців у Львові не може залишити байдужим жодного книгомана чи письменника, а отже є невід’ємною частиною життя Української академії друкарства, яка уже впродовж 90 років є осередком народження та розвитку генерації талановитих видавців, поліграфістів та творців книги.

У рамках 26 Book Forum Українська академія друкарства прагне продемонструвати гостям усю красу книжкового світу, яка розпочинається із написання тексту та крізь редагування, коректуру, створення дизайну майбутнього видавничого продукту прямує до своїх споживачів. Висококваліфіковані викладачі УАД та успішні студенти продемонструють майстер-класи на тему «»Медійні технології електронного середовища», «Еко-книга», «Графічний дизайн. Методика виконання», «Техніка створення мармурового паперу», «Нюанси макрозйомки», «Друкування гравюр «Види Львова» методом високого друку», «Каліграфія» та «Мозаїка». Окрім цікавих майстер класів відбудеться презентація студентських анімаційних робіт, а також презентація актуального на сьогодні напрямку «Еко-пакування: вторинне використання паковання». Одержати автограф від відомого митця гості зможуть на презентації та автограф сесії книги-альбому професора УАД Миколи Опанащука «Портрети». Упродовж двох днів гості форуму зможуть взяти участь у програмі «Вільний мікрофон», у якій оператори УАД.tv шукатимуть відповіді на питання «Читати чи не читати у ХХІ ст.?», а також дізнаються якою була книга Вашого дитинства.

Більш детальну програму участі УАД на 26 Book Forum очікуйте на офіційному сайті uad.lviv.ua та на офіційних сторінках у соціальних мережах! Чекаємо Вас із нетерпінням!