Учора в стінах Української академії друкарства відбулася Вчена рада за участі ректора Дурняка Б.В. Розпочалася Вчена рада приємними подіями - вручення дипломів доктора та кандидатів наук. 12 грудня 2017 року три дисертаційні роботи (1 докторська та 2 кандидатські) були успішно затверджені колегією МОН. Диплом доктора наук було вручено Базилюку Володимиру Богдановичу, який захистив дисертацію за спеціальністю "Розвиток продуктивних сил і регіональна економіка" та здобув науковий ступінь доктора економічних наук. Науковий консультант дисертаційної роботи - Палига Євген Миколайович. Вручено диплом Пасиці Надії Ярославівній за захист дисертації за спеціальністю "Інформаційні технології" та здобула науковий ступінь кандидата технічних наук. Науковий консультант - Сікора Любомир Степанович.

З особливою приємністю було вручено диплом кандидата технічних наук Майбі Тарасу Мироновичу, який захистив дисертацію за спеціальністю "Інформаційна технології" та здобув науковий ступінь кандидата технічних наук. Вже як 7 років Тарас Миронович веде успішну співпрацю з Українською академією друкарства. Завдяки постійній підтримці академія проводить цікаві для студентів заходи: Міс УАД, Кубок ректора та ін. Наступним напрямком для співпраці буде створення фахового видання Української академії друкарства. Після Вченої ради, Тарас Миронович охоче поділився з нами планами на майбутнє.

 - Як розпочиналася Ваша співпраця з УАД?

Усе розпочалося з конкурсу краси Міс УАД. Мене дуже зацікавила ідея такого заходу, тому я не міг не підтримати її.

- Які напрямки співпраці Ви плануєте з Українською академією друкарства?

Ми з Богданом Васильовичем обговорювали ідею створення Медіатеки. Це має бути місце, де кожний студент зможе і відпочити, і попрацювати, і  отримати доступ до сучасних інформаційних ресурсів. Я хочу, щоб Медіатека була створена відповідно до побажань студентів на сучасному світовому і європейському рівні.

 - А як щодо створення нового спеціалізованого поліграфічного видання в УАД?

Це теж є одним з напрямків співпраці. Єдине чого б мені хотілося - це те, щоб саме цей журнал був цікавий  і студентам, в іншому випадку його не має сенсу реанімувати. Прогресом має рухати молодь. Наше діло - фінансування, діло молоді - розвиток.