З метою розширення міжнародних зв’язків та підписаня нових угод, до академії завітали ректор Ґжеґож Пшебінда та проректор Домінік Врубель із Державної вищої професійної школи ім. Станіслава Пігоня (Кросно, Польща).

Співпраця Української академії друкарства та вищої професійної школи у м. Кросно триває уже декілька років, адже саме у цьому польському місті щороку проводиться фестиваль науки та мистецтва для студентської молоді. Разом із представниками навчальних закладів із багатьох європейських країн академія друкарства щорічно приймає активну участь у фестивалі, демонструючи високий рівень підготовки своїх студентів.

Окрім обговорення майбутнього фестивалю візит делегації мав на меті розширити співпрацю обох навчальних закладів у напрямку наукової діяльності. У результаті переговорів з ректором УАД Богданом Дурняком було досягнуто домовленності про підготовку студентів спеціальностей журналістика, економіка і прикладна механіка за програмою подвійного диплому. Завдяки угоді студенти академії, починаючи з другого курсу протягом трьох років і магістри протягом півтора року, зможуть водночас навчатись у Державній вищій технічній школі в м. Кросно та в Українській академії друкарства.

Крім того, було задекларовано бажання обміну викладачами для читання лекцій та  участі у спільних наукових конференціях з підготовки навчально-методичної літератури. Також домовились розширювати співпрацю навчальних закладів щодо тематики студентських наукових робіт та участі наших студентів у щорічному фестивалі науки і культури.  

Делегація із Кросно
Делегація із Кросно
Делегація із Кросно
Делегація із Кросно
Делегація із Кросно
Делегація із Кросно